10 минути

Панорамно издигане

 Летището, Село Белозем, Bulgaria
лв45
лв30 / Човек

Инфо

 Брой пътници Цена
 Панорамно издигане за един 30лв
   
   
   
   

 

Изберете вида на полета по време на онлайн резервацията.

 

Какво е панорамно издигане с балон?

На пръв поглед балонът изглежда с просто устройство и управление. В действителност той изисква специални знания и пилотни умения. Тъй като балонът няма нито мотор, нито крила, той се управлява от два основни инструмента – горелки и клапан. Височината на балона се регулира чрез промяна на температурата вътре в купола. Балонът е завързан с въжета за земята и буквално се издига до максималната си точка, след което се спуска обратно. Благодарение на нашия енергичен екип от лицензирани професионалисти-пилоти ще изпитате комфорт и спокойствие по време на издигането. Издигането с балон се практикува, когато метеорологичните условия са подходящи и няма вятър.

Преди дългоочакваното издигане нашият инструктор ще Ви направи предполетен инструктаж, на който се обясняват основните изисквания и се дават последни инструкции. В небесната шир и длъж ще прекарате около десет минути. Не е нужно да имате специални умения, за да се понесете върху топловъздушния балон. Върху балона ще се почувствате леки и хармонични, ще станете част от природата и дълго ще пазите прекрасен спомен за това невероятно изживяване.

Бъдете различни, бъдете креативни, опитайте нещо ново и екстремно, освободете се от стреса и напрежението и почувствайте свободата чрез панорамното издигане с балон. Впуснете се в поредното приключение

Лети се през цялата година!
Интересното е, че при зимните полети всъщност въобще не е студено. Горелката топли, а вятърът не се усеща, понеже ние се движим със вятъра!

Сутрин метеорологичните условия са най-подходящи и препоръчваме да се лети точно тогава. Гледките по изгрев са вълшебни.

5.0/5

(1 Оценка)

Бърз преглед

Кога

Полетите се осъществяват в Събота и Неделя, между 8:00 и 10:00ч сутринта.

Къде

Издигането се извършва от Летище Белозем

Времетраене

10 минути

Моля имайте предвид следното

 • Издигането се извършва в група до 5 човека + инструктор
 • С предварително записване на: ‎0876172791 (09:00 - 17:00ч)
 • При лоши метеорологични условия в избрания ден, полетът се отменя за друга дата.
 • При стандартната въздушна разходка е възможно в коша да се возят и други пасажери, докато VIP разходката е само за двама.
 • Super User

  10th Юни, 2020

  Super!

  5.0